Какви са представителите на зодия Лъв в любовта?  Връзката ви с

...
Какви са представителите на зодия Лъв в любовта? 
Връзката ви с
Коментари Харесай

10 важни истини за връзката със зодия Лъв

Какви са представителите на зодия Лъв в любовта? 

Връзката ви с човек от този знак няма да е лесна, защото те са бурни и трагични, само че ценят романтиката и в действителност, въпреки да се стараят да го скрият, са много чувствителни.

1. Лъвовете имат потребност от внимание и непрестанни доказателства за това, че ги харесвате. Най-много ненавиждат това да би трябвало да се състезават с някой различен за любовта ви. Искате да ги накарате да ревнуват? Това е допустимо най-неподходящия знак, с който да си вършиме сходни експерименти…

2. Лъвовете са родени водачи и демонстрират това качество и в любовта. Не понасят да им споделят какво да вършат и се схващат най-добре с някой, който ще ги остави да бъдат звездата в спектакъла и на драго сърце ще им остави да направляват флирта и връзката.

3. Всеки един Лъв е упорит, по тази причина има потребност от сътрудник, който ще поддържа кариерата и развиването му. Ако възнамерявате да мърморите постоянно за това какъв брой малко време сте дружно, а какъв брой време вашият Лъв прекарва в срещи и в офиса, това евентуално е началото на сериозен проблем.

4. Както другите огнени знаци, и Лъвът от време на време е много трагичен. Лъвовете по принцип не се плашат от разногласията и се гордеят с това, че знаят по какъв начин постоянно да надделеят.

5. Бурните и сантиментални прояви на възприятията ви в никакъв случай няма да уплашат Лъва. За тях максимата е колкото повече, толкоз повече.

6. Лъвът е човек, който в никакъв случай няма да престане да се старае да ви впечатли, без значение от какъв брой време сте дружно. Хората от този знак обожават да бъдат обожавани и тъкмо по тази причина всеки идващ ден за тях е мотив да ви завоюват още веднъж. Животът с такава половинка в никакъв случай не е отегчителен.

7. Перфектната среща за Лъва е нещо, което ще им даде късмет да блеснат. Или го оставете самичък да възнамерява срещата и да ви смае, или организирайте нещо, в което вашият Лъв е добър (картинг, готвене и т.н.). Дадете ли на Лъвовете опция да се изявят, те ще бъдат щастливи.

8. Въпреки че са самостоятелни и амбициозни, Лъвовете са хора с огромни сърца и в никакъв случай не не помнят приятелите си. За тях животът няма смисъл, в случай че не могат да споделят щастието и триумфите си с хората, които обичат.

9. В леглото, Лъвовете умеят да покажат възприятията си към вас и да ви накарат да се чувствате специфични. Харесва им да получават и да дават похвали. За тях е предизвикателство да вършат секса с вас все по-добър и по-добър.

10. И най-после нещо, с което може би ще ви изненадаме, само че е истина – от всички знаци, Лъвът може да бъде индивидът, който е най-лесно да направиш благополучен с малко старания. Просто го накарайте да повярва, че е завоювал откровеното ви удивление и почитание и ще се радвате на един влюбчив, обаятелен и предан сътрудник!

Източник: missbloom.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР